Hoe verder met het slagwerk in onze sector?

Hoe verder met het slagwerk in onze sector?

Hoe verder met het gestemd/ongestemd slagwerk in onze sector? Een vraag die niet alleen de doelgroep Show, Mars en Percussie van de KNMO zich de afgelopen tijd heeft gesteld, maar die vast en zeker ook bij slagwerkkorpsen en concertslagwerkensembles regelmatig voorbijkomt.

Om meer inzicht te krijgen in wat er in het werkveld leeft, nodigen de kerngroep en de technische commissie van de doelgroep SMP de verenigingen uit om samen met collega-ensembles hun stem, mening en advies te laten horen en delen tijdens regionale bijeenkomsten in Beilen en Grathem.

De insteek van deze ochtenden is dat niet de doelgroepbestuurders gaan vertellen hoe of wat, maar de leden laten weten wat de doelgroep SMP in de toekomst voor hen kan betekenen. Welke wensen zijn er op het gebied van onder andere educatie, evenementen, etc.

De klankbordbijeenkomsten zijn op zaterdagochtend 18 mei om 9.30 uur in restaurant-café-zaal Geraats, Markt 5, 6096 AL Grathem en 25 mei om 9.30 uur in het clubgebouw van ADMG, Noordveen 21, 9412 AG Beilen. Aanmelden is niet nodig.

Gepubliceerd: 22 MAA 2024 - 19:16
Laatste update: 29 MAA 2024 - 08:24