Hoofdprijzen Muziekloterij naar Kaalheide, Venray, Hoorn en Nuenen

Hoofdprijzen Muziekloterij naar Kaalheide, Venray, Hoorn en Nuenen

De hoofdprijzen van de decembertrekking van de Nationale Muziekloterij zijn gevallen op lotnummers die zijn uitgegeven door verenigingen uit Kaalheide, Venray, Hoorn en Nuenen. 

De hoofdprijs, een JBL Charge 4 draagbare bluetooth-luidspreker, is gevallen bij een deelnemer die meespeelt voor harmonie Sint-Jozef uit Kaalheide-Kerkrade. 
De overige hoofdprijzen vielen op lotnummers uitgegeven door Koninklijke Harmonie Euterpe Venray, Showband Hoorn en Showkorps O&V Nuenen.

Klik voor de volledige uitslag: HIER.

Dankzij LOTNL kon de organisatie deze trekking maar liefst 22 extra prijzen toevoegen aan de prijzenpot! Hiermee werd de win-kans bijna 25%!

De Nationale Muziekloterij is speciaal ontwikkeld voor amateurmuziekverenigingen. Met de verkoop van Muziekloten kunnen verenigingen een stukje extra duurzaam inkomen genereren. Van ieder lot van € 5,- gaat namelijk minimaal 50% naar de vereniging zelf. Van oktober 2019 tot en met maart 2020 zullen er zes maandelijkse trekkingen plaatsvinden steeds op de laatste vrijdag van de maand.

Het mooie aan dit concept is dat lotenkopers met ieder lot de muziekvereniging van hun keuze kunnen steunen. De helft van de kosten van een lot, dus 2,50 euro per trekking dat dit lot meespeelt, gaat namelijk terug naar de vereniging. En dat, terwijl er ook nog kans gemaakt wordt op leuke prijzen. Een win-winsituatie voor lotenbezitters én de deelnemende muziekverenigingen!

Kan jouw muziekvereniging ook een duurzaam extra inkomen gebruiken? Wacht dan niet langer en meld je aan! Alle informatie is terug te vinden op de website www.muziekloterij.nl. Je kunt ook een e-mail sturen aan info@muziekloterij.nl. Doe mee en samen geven we toekomst muziek!

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 23 DEC 2019 - 14:03
Laatste update: 23 DEC 2019 - 14:14