Hoorndag bij Oude Harmonie van Eijsden

Hoorndag bij Oude Harmonie van Eijsden

Op 25 mei 2019 organiseert Loek Paulissen samen met de Opleidingscommissie van de Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden een Hoorndag.

Er zullen masterclasses en workshops samenspel gehouden worden onder leiding van Hans van der Zanden, solohoornist van Brussels Philharmonic.
Ook Pierre Buizer, 2e hoornist van Brussels Philharmonic en Kristiaan Slootmaekers, plaatsvervangend solohoornist bij Theater Krefeld-Mönchengladbach verlenen hun medewerking.

Een middag vol masterclasses en muzikale activiteiten voor hoornisten van elk niveau: voor jong en oud, van beginner tot student. Naast groepslessen worden er ook individuele lessen aangeboden voor gevorderde muzikanten en/of studenten door Hans van der Zanden. Deelname geschiedt aan de hand van inschrijving. Er zijn echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De workshops worden afgesloten met een presentatie-concert van alle deelnemers, om 20.00 uur gevolgd door een concert van de Koninklijke Oude Harmonie met als hoogtepunt het Konzertstück für 4 Hörner und Orchester van Robert Schumann met als solisten: Hans van der Zanden, Pierre Buizer, Kristiaan Slootmaekers en Loek Paulissen. Deelnemers aan de hoorndag krijgen een vrijkaartje voor dit concert.

De hoorndag wordt gehouden in de zaal van de Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden aan de Prins Bernhardstraat 4 in Eijsden.

Inschrijven: https://www.koheijsden.nl

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld.

Gepubliceerd: 15 MAA 2019 - 21:44
Laatste update: 15 MAA 2019 - 22:37