Høken tijdens 25e MegaConcert Gramsbergen

Høken tijdens 25e MegaConcert Gramsbergen

Soli Deo Gloria Ane en Harmonie Crescendo-KNA kijken vol tevredenheid terug op de 25e editie van het Megaconcert van Gramsbergen.

Met bijna 500 man publiek, 109 muzikanten en de Heinoos kijken wij terug op een geslaagde 25e editie.

Terwijl de achtkamp even verderop plaatsvond werd er in de sporthal al druk opgebouwd, gesoundcheckt en gerepeteerd. Vanaf 16:00 konden de muzikanten zich inschrijven, en van 17:00 tot 19:00 werd er fanatiek gerepeteerd.
Al ruim voor de zaal open ging stond er een rij voor het dorpshuis te popelen om naar binnen gaan. Het duurde dan ook maar 5 tot 10 minuten voor de hele zaak vol zat met publiek. Grandioos! Na de aftrap met het Engels volkslied in een "God save the Queen medley", ging het orkest verder met nog een aantal nummers waaronder Mamma Mia, Thunderbirds & Song of Freedom.

Met ruim 600 man werd er dan ook flink gefeest op de klanken van de Heinoos, die los van het orkest ook nog een zelf een nummer speelden. Dit was wellicht voor het eerst dat er met "Oerend Hard" niemand op de knieën zat, maar gesprongen werd er des te meer. De nummers "Lieve Lieveling & Geen Stuuver Meer Weerd" waren ook prachtig om te spelen als orkest samen met de Heinoos, deze stukken zijn speciaal voor orkest gearrangeerd door Henri Gerrits.

Als organisatie kijken wij terug op een zeer geslaagde editie. Tot 26 augustus 2023, dan komen wij uiteraard weer terug!

Tekst: Organisatie MegeConcert Gramsbergen - Foto: Anouk Kievits

Gepubliceerd: 29 AUG 2022 - 08:46