HRFSTWND 2021: van uitstel komt geen afstel!

HRFSTWND 2021: van uitstel komt geen afstel!

Komend weekeinde gaat de concertcyclus HRFSTWND 2021 van start. De oorspronkelijk voor 2020 geplande staan opnieuw op de agenda.

De serie wordt zondag geopend door Het Gelders Saxkwartet en Het Gelders Trombone Ensemble met twee concerten (15.00 en 17.00 uur) in de Protestantse kerk in Hummelo. HGS speelt muziek van een eeuw geleden van componisten als George Gershwin en Kurt Weil. HGTE programmeert een selectie van Bach en zijn tijdgenoten.

Zaterdag 30 oktober delen harmonieorkest OBK Bennekom en fanfareorkest KNA Lunteren het podium van Cultura Ede.

Fanfareorkest Euphonia Wilsum en fanfareorkest Excelsior Westenholte ontmoeten elkaar zaterdag 13 november in de Stadsgehoorzaal in Kampen.

Zaterdag 27 november verzorgen fanfare Psalm 150 Dinxperlo en fanfare Concordia Meterik in de kantlijn van de Fanfare Repertoire- en Netwerkdagen het HRFSTWND-concert in Veluvine in Nunspeet.

Voor het slotconcert op zondag 12 december in Schip van Blaauw in Wageningen tekent en Saxophone4Ladies met zangeres Belinda Kamps.
Kijk voor meer informatie: HIER 

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 21 OKT 2021 - 11:53
Laatste update: 21 OKT 2021 - 12:07