Impact blij met seizoenouverture
 

Impact blij met seizoenouverture

 

Voor Impact Color Guard Sneek heeft gisteren de eerste contest van het seizoen plaats gevonden in Sportbedrijf Drachten.

Alle groepen hebben een topprestatie neergezet en goede resultaten geboekt. Zo werden de jongsten van Impact, de kids, eerste in hun klasse. De middelste groep, de Juniors, deden het ook erg goed door 4e te worden in een sterk deelnemers veld van 11 groepen! Als laatste mochten Impact RA de vloer betreden met hun show Berlin, deze show werd erg goed neergezet en kwam zeker over op publiek en jury wat resulteerde in een mooie 2e plaats! Met deze top resultaten in de broekzak kunnen alle 3 de groepen verder bouwen wat nu al een een leuk seizoen gaat worden.

Winterguards Nederland schreef :
Impact Kids: Jullie verrassen ons ook al ieder seizoen. Wat brengen jullie ons nu.... Op het mooie nummer (origineel Cindy Lauper) laten jullie ons jullie show zien. De show gaat verder met een ander melodietje, wat een leuke show.
Impact Junior: Als volgende begroeten wij Impact Junior. Een nacht rustig slapen ontpopt zich nog wel eens tot een nare nachtmerrie. Daar zit niemand op te wachten. Jullie kleding is prachtig. Zeer duidelijk programma.
Impact Regional A: Met een verrassend concept staan jullie die seizoen weer op de vloer. Prachtige opbouw in het programma. Het verhaal van Berlijn is alom bekend. De pijn die de Duitse bevolking heeft gehad om die verrekte muur. Het neerhalen staat mij nog duidelijk op mijn netvlies. Wat een prachtig programma, kippenvel op mijn armen.

Tekst: Aanlevering Impact Color Guard Sneek - Foto: W. Bouma. 

Gepubliceerd: 20 JAN 2019 - 14:09
Laatste update: 20 JAN 2019 - 14:13