Impact Color Guard Sneek succesvol in Engeland

Impact Color Guard Sneek succesvol in Engeland

Impact Color Guard Sneek heeft met 76 leden en vrijwilligers de overtocht gemaakt naar Engeland. Tijdens de contest van de Engelse competitie WGUK werden diverse prijzen behaald.

Na een dag met lokale activiteiten bij de scouting waar zij verbleven en natuurlijk de niet te missen bonte avond, deden de Friese guards zondag 9 februari mee aan de regionale contest in Cholchester, Essex UK. Impact Cadets, Impact Junior en Impact A gingen de strijd aan met de Engelse colorguard groepen. Eerst heeft Impact gekeken bij een training van de Engelse colorguard groep Mayflower, waarna ze zich klaar maakten voor de wedstrijd zelf.

Alle groepen van Impact hebben goede shows neergezet met bijbehorende resultaten. Impact Cadets deed het heel goed met een 2e plaats. Ook Impact Junior deed het goed door een 4e plaats te behalen in een veld van 6 deelnemers. Impact A streed met Mayflower om de 1e plaats in de A-Class, het was Mayflower die net aan het langste einde trok en daarmee deze klasse won. Maar een 2e plaats voor Impact A is, net zoals de andere 2 groepen, een geweldig resultaat!

Cadet Class
2e 74,39 Impact Cadets

Junior Class
4e 70,86 Impact Junior

A Class
2e 72,79 Impact A

Tekst: Aanlevering Impact - Foto: Hendrik Posthumus

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 16 FEB 2020 - 09:02
Laatste update: 16 FEB 2020 - 09:07