Inschrijving Jeugdmuziekkamp 2019 o.l.v. Vincent Verhage geopend  

Het 37e Jeugdmuziekkamp staat dit jaar onder leiding van Vincent Verhage en zal van 10 tm 17 augustus plaatsvinden in het Brabantse Diessen. Vincent dirigeerde het kamporkest al eens succesvol in 2016 en zal dus ook dit jaar het orkest weer klaar stomen voor drie mooie zomerconcerten.

Het kamp, dat in 1981 op initiatief van Danny Oosterman is ontstaan, kent inmiddels deelnemers uit heel Nederland. Tijdens deze zomerweek wordt in fanfarebezetting een week lang gerepeteerd op een volledig concertprogramma van 8 á 9 werken. De week wordt afgesloten met twee concerten in de buurt van de kamplocatie en een slotconcert in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Het Jeugdmuziekkamp staat open voor iedereen die een fanfare-instrument bespeelt. Het minimale instap niveau voor de lagere stemmen (zoals 3e bugel) is muziekdiploma A. Definitieve deelname gaat altijd in overleg met de organisatie. De leeftijd van de deelnemers varieert tussen de 11 en 25 jaar maar is geen harde grens.

Er is in alle secties nog plaats voor deelnemers, opgeven kan via de website www.jeugdmuziekkamp.nl
Meer informatie of vragen? Neem dan contact op met de organistatie via de mail, info@jeugdmuziekkamp.nl of 06-28995495

Organisatie: Stichting Jeugd en Muziek.
Foto: Marina Kemp

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld.

Gepubliceerd: 26 FEB 2019 - 10:48
Laatste update: 27 FEB 2019 - 08:12