Inschrijving Prinses Christina Concours sluit zondag 

Jonge muzikanten van 12 t/m 19 jaar (zang t/m 21 jaar, regio Maastricht vanaf 10 jaar) kunnen zich weer inschrijven voor het Prinses Christina Concours. Iedereen mag meedoen, ongeacht niveau. Het Prinses Christina Concours wordt in januari t/m april 2020 georganiseerd en vindt plaats op zes verschillende locaties in heel Nederland.

Het Prinses Christina Concours staat open voor alle jonge muzikanten die een klassiek stuk al aardig in de vingers hebben. Het concours is er niet alleen voor de toptalenten, maar juist ook voor diegenen die graag een extra stimulans willen. Alle deelnemers mogen tien minuten optreden. Na afloop krijgen ze persoonlijke feedback van juryleden. Bovendien kunnen deelnemers naar elkaars optreden luisteren en leeftijdsgenoten ontmoeten met dezelfde passie als zij, namelijk muziek maken. Of de deelnemer nu een prijs wint of niet, meedoen aan het Prinses Christina Concours is een onvergetelijke ervaring!

Deelnemers kunnen zich vanaf nu online inschrijven via www.christinaconcours.nl. De inschrijving sluit op 1 december 2019 of eerder als het maximumaantal deelnemers bereikt is.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer/

Gepubliceerd: 14 OKT 2019 - 21:35
Laatste update: 26 NOV 2019 - 09:03