Inschrijving voor 12e Jeugdmuziekdag Altena geopend

Inschrijving voor 12e Jeugdmuziekdag Altena geopend

De inschrijving voor de Jeugdmuziekdag Altena 2023 is gestart. Deze dag wordt gehouden op zaterdag 11 februari 2023 in ’t Verlaat in Almkerk. Tijdens deze dag speel je samen met andere muzikanten in één groot orkest en wordt er gewerkt aan een concertprogramma onder leiding van professionele dirigenten. Het thema voor dit jaar is: Muziek&Zoo.

Naast gezamenlijke repetities wordt er 's middags in kleinere groepen gerepeteerd. De dag begint om 10 uur en wordt afgesloten met een feestelijk slotconcert.

Heb je ook zin om mee te doen? Meld je dan uiterlijk 19 december 2012 aan via de link op de homepage van www.jeugdmuziekdagaltena.nl. Elke muzikant tot ± 21 jaar uit het Land van Heusden en Altena die een muziekinstrument bespeelt dat voorkomt in een HaFaBra-orkest, is welkom. Je hoeft niet per se lid te zijn van een muziekvereniging.

Kosten voor deze dag zijn 9,50 euro inclusief bladmuziek en een eenvoudige maaltijd ‘s avonds. Het slotconcert begint om 19:00 uur en daarvoor is de entree gratis.

Nog vragen? Kijk op www.jeugdmuziekdagaltena.nl of mail naar info@jeugdmuziekdagaltena.nl 

Foto: Marianne Vissenberg

 

Gepubliceerd: 14 NOV 2022 - 19:38