Inschrijving voor 34e Jeugdstudieweekend in Domburg geopend

De Zeeuwse Muziek Bond organiseert van vrijdagmiddag 10 tot en met zondag12 december de 34e editie van het Jeugdstudieweekend in Domburg (Zeeland).

Dit studieweekend is bedoeld voor (jeugd)leden in de leeftijd van 14 tot ca. 23 jaar die lid zijn van een (Zeeuwse) muziekverenigingen (harmonie, fanfare en/of brassband). Onder leiding van twee ervaren dirigenten wordt er gedurende dat weekend een volledig en divers repertoire ingestudeerd.

Naast de repetities is er in het programma ook voldoende tijd en ruimte om elkaar beter te leren kennen en samen te bowlen, te zwemmen en lekker te eten. De repetities vinden plaats in het Theater van Hof Domburg en de deelnemers overnachten in strandstudio’s die op het park van Hof Domburg aanwezig zijn.

Het Jeugdstudieweekend wordt op zondagmiddag om 15.30 uur afgesloten met een slotconcert. Gedurende het studieweekend zullen de geldende coronamaatregelen in acht worden genomen.

Kijk voor meer informatie op de website www.jswzeeland.nl en via deze website is het ook mogelijk om in te schrijven voor deelname aan het jeugdstudieweekend. Om een indruk te krijgen van het Jeugdstudieweekend van de Zeeuwse Muziek Bond is tijdens de editie in 2019 bijgaand promotiefilmpje gemaakt. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het secretariaat van de Zeeuwse Muziek Bond via secretariszmb@zeelandnet.nl.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 03 NOV 2021 - 09:52