Inschrijving voor IJssel-jeugdfestival 2021 is geopend

Inschrijving voor IJssel-jeugdfestival 2021 is geopend

Op zaterdag 5 juni 2021 organiseert Excelsior Westenholte het IJsseljeugdfestvial. Omdat afgelopen jaar het festival vanwege corona niet kon doorgaan, is besloten om in 2021 hetzelfde thema “Let’s Party” aan te houden.

Het festival is bedoeld voor opleidings-, jeugd, C- en B-orkesten. Aanmelden kan tot 28 februari 2021. Er is ruimte voor 12 orkesten. Vol = Vol!

Elk orkest zal worden beoordeeld op een eigen samengesteld programma. De jurering ligt deze keer in handen van Marten van der Wal en Kimmy Reef.  Het orkest dat de beste muzikale prestatie neerzet wint de felbegeerde wisselbeker en gaat de uitdaging aan om volgend jaar de beker te verdedigen.

Het orkest dat de mooiste, indrukwekkendste en meest creatieve interpretatie van het thema “Let’s Party” laat zien wint de originaliteitsprijs. Een deskundige jury zal de orkesten hierop beoordelen.

Het IJsseljeugdfestival wordt gehouden in OC het Anker in Zwolle. Voor meer info of aanmelden: ijsselfestival@excelsior-westenholte.nl

 

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 10 DEC 2020 - 11:43
Laatste update: 10 DEC 2020 - 11:46