Inschrijving voor Jeugd Sla-Je-Slag Cup 2020 geopend

Inschrijving voor Jeugd Sla-Je-Slag Cup 2020 geopend

Zaterdag 20 juni a.s. wordt in zalencentrum De Kerk in Ommen de Jeugd Sla-Je-Slag Cup 2020 georganiseerd. Maximaal 12 jeugdslagwerkgroepen kunnen inschrijven via www.sdgommen.nl.

Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt deze keer georganiseerd door muziekvereniging SDG Ommen. Wil je als slagwerkgroep de uitdaging aangaan om je te meten met andere jeugdslagwerkgroepen? Schrijf je dan snel in voor de Jeugd Sla-Je-Slag Cup 2020.

Jeugdslagwerkgroepen, samengesteld uit alle voorkomende melodische en niet-melodische slaginstrumenten, kunnen zich inschrijven voor het evenement. Maximaal 12 groepen worden in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan de wedstrijd. Iedere groep wordt beoordeeld vanuit de jeugddivisie. Inschrijven via de website van SDG Ommen is mogelijk t/m 15 maart a.s.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 31 JAN 2020 - 08:23