Inschrijving voor jeugdfestivals in Ammerzoden geopend

Inschrijving voor jeugdfestivals in Ammerzoden geopend

Fanfare St. Caecilia Ammerzoden houdt op 30 en 31 oktober festivals voor jeugdblaasorkesten en slagwerkgroepen. De inschrijving is geopend.

Na een jaar van veel muzikale stilte willen we natuurlijk allemaal zo snel mogelijk weer een zo goed mogelijke muzikale start maken. Het tweejaarlijks festivalweekend georganiseerd door de jeugdcommissie van fanfare St. Caecilia Ammerzoden is vorig jaar noodgedwongen door de coronacrisis uitgesteld.

Maar op 30 en 31 oktober 2021 zullen het Jeugdfestival Ammerzoden en de Slag om Ammerooie weer plaatsvinden. Op 30 oktober gaan diverse jeugd- en opleidingsorkest met elkaar de strijd aan voor de Arie van den Oord-bokaal. En op 31 oktober zijn de slagwerkgroepen aan de beurt, welke groep zal er met de Gerben de Spar-bokaal vandoor gaan? Uiteraard zal op beide dagen de beoordeling door een professionele jury plaatsvinden.

Op zoek naar een leuke uitdaging voor uw jeugd- en opleidingsorkest en/of uw slagwerkgroep in het najaar van 2021? Inschrijven is mogelijk tot 1 augustus a.s.
Bezoek onze website voor meer informatie: www.stcaecilia-ammerzoden.nl. Kijk ook eens op YouTube, daar staan diverse opnamen van eerdere deelnemers aan het festivalweekend te Ammerzoden. Mocht u vragen hebben, kunt u een bericht sturen naar festivalweekend@stcaecilia-ammerzoden.nl
Indien het festivalweekend onverhoopt geen doorgang kan vinden i.v.m. coronamaatregelen, zullen wij u hierover tijdig informeren.

Dus: blaas zo snel mogelijk het stof van de instrumenten en verbaas de jury op 30 en 31 oktober 2021!

Foto: Fanfare St. Caecilia Ammerzoden

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer 

Gepubliceerd: 19 JUN 2021 - 11:28