Inschrijving voor Jeugdmuziekdag Altena geopend

Inschrijving voor Jeugdmuziekdag Altena geopend

De Jeugdmuziekdag Altena is een jaarlijks terugkerende dag waarbij jonge muzikanten uit het Land van Heusden en Altena gezamenlijk een aantal werken instuderen.

De inschrijving voor de Jeugdmuziekdag Altena 2022 is gestart. Deze dag wordt gehouden op zaterdag 12 februari 2022 in ’t Verlaat in Almkerk. Tijdens deze dag speel je samen met andere muzikanten in één groot orkest en wordt er gewerkt aan een concertprogramma onder leiding van professionele dirigenten. Het thema dit jaar is: “Water”.

Naast gezamenlijke repetities wordt er 's middags in kleinere groepen gerepeteerd. De dag begint om 10 uur en wordt afgesloten met een feestelijk slotconcert.

Heb je ook zin om mee te doen? Meld je dan uiterlijk 23 december 2021 aan via de link op de homepage van www.jeugdmuziekdagaltena.nl . Elke muzikant tot ± 21 jaar uit het Land van Heusden en Altena die een muziekinstrument bespeelt dat voorkomt in een HaFaBra-orkest, is welkom. Je hoeft niet per se lid te zijn van een muziekvereniging.

Kosten voor deze dag zijn €8,50 inclusief bladmuziek en een eenvoudige maaltijd ‘s avonds. Het slotconcert begint om 19:00 uur en daarvoor is de entree gratis.

Nog vragen? Kijk op www.jeugdmuziekdagaltena.nl  of mail naar info@jeugdmuziekdagaltena.nl. 

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 18 NOV 2021 - 08:18