Inschrijving voor Kempisch Slagwerkfestival geopend 

Inschrijving voor Kempisch Slagwerkfestival geopend 

Het Riethovens Harmonie Corps organiseert op zaterdag 29 oktober a.s. voor de tweede maal het Kempisch Slagwerkfestival. 

Opzet  Kempisch Slagwerkfestival  
We willen met dit gejureerde festival graag het podium bieden aan melodische en niet-melodische slagwerk-/percussiegroepen uit de omgeving van Riethoven / de Kempen en daarbuiten, waarbij de samenstelling van de groep bestaat uit (jong)volwassen muzikanten. 

Het optreden start met  een inspeelwerk, vervolgens het wedstrijdnummer en sluit af met muziek naar keuze. Deelnemers staan ruim 45 minuten op het podium, deze tijd is zowel voor het opbouwen en het optreden, als ook het weer leegmaken van het podium voor de volgende deelnemer.

Het festival is toegankelijk voor alle niveaus en de deelnemer met de hoogste beoordeling van de jury mag zich de winnaar van het Kempisch Slagwerkfestival noemen.   

Landelijk erkende juryleden of personen met ruim voldoende bewezen kwalificaties zorgen voor de beoordeling. De deelnemers ontvangen een beoordeling en een certificaat.

Deelnemen? Schrijf in voor 1 juni 2022
Het aantal groepen dat we kunnen plaatsen voor het slagwerkfestival is gemaximeerd.   Wanneer we meer inschrijvingen ontvangen, bepalen we de deelnemerslijst aan de hand van loting. Deelnemen? Of meer vragen? Mail naar secretariaatrhc@hotmail.com en we beantwoorden uw vragen en sturen u graag het inschrijfformulier en overige informatie toe. In verband met de organisatie vragen wij u uiterlijk 1 juni a.s. te reageren.

Gepubliceerd: 22 MEI 2022 - 08:20