Inschrijving voor pre-concours-festival Knegsel geopend

Inschrijving voor pre-concours-festival Knegsel geopend

Op zondag 27 oktober 2019 organiseert Fanfare Heide Echo uit Knegsel voor de vijfde keer het pre-concoursfestival

Het pre-concoursfestival betreft een beoordeeld concert waarbij de orkesten feedback krijgen op de gespeelde muziekstukken. Ook dit jaar zal deze feedback afkomstig zijn van de heer Alex Schillings. Derhalve is het preconcoursfestival een goede oefening voor een concours of andere concertwedstrijd. Daarnaast is het ook voor verenigingen die niet op concours gaan een mooie gelegenheid om eens een mooi beoordeeld concert te verzorgen zonder de druk van een officieel concours.

Deelname aan het pre-concoursfestival is mogelijk voor blaasorkesten (harmonie, fanfare, brassband, jeugdorkest) en slagwerkgroepen uit alle divisies. Het pre-concoursfestival wordt gehouden in MFA De Leenhoef te Knegsel en vindt plaats op zondag 27 oktober tussen 12:00u en 21:00u.

De maximale tijd voor het ten gehore brengen van werken is 50 minuten. Genoemde tijd is inclusief het opbouwen, stemmen en aftreden van het orkest. Uiteraard krijgen de orkesten vooraf de gelegenheid om in te spelen.

Voor meer informatie en inschrijfformulier kunt u terecht op www.heideecho.nl. 

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld.

Gepubliceerd: 22 MAA 2019 - 19:26
Laatste update: 22 MAA 2019 - 19:39