Inschrijving voor Sla Je Slag Cup 2022 geopend

Inschrijving voor Sla Je Slag Cup 2022 geopend

De inschrijving voor de Sla Je Slag Cup 2022 is geopend.

In 2019 won de MPB van SDG Alblasserdam de felbegeerde Sla je Slag cup. Normaliter wordt het jaar daarop door de winnende vereniging de volgende cup georganiseerd. Maar corona was spelbreker.

Inmiddels is er een datum geprikt in de hoop dat er tegen die tijd weer veel/alles mogelijk is.

De Sla Je Slag Cup 2022 wordt georganiseerd op zaterdag 21 mei 2022 in Sporthal Blokweer, Sportlaan 3, 2951 HL Alblasserdam

Voor elke slagwerkwerkgroep (gestemd én ongestemd) weer eens dé kans om zich te meten met andere slagwerkgroepen en te worden beoordeeld door een gerenommeerde jury.

Wie kunnen er deelnemen? Slagwerkgroepen, samengesteld uit alle voorkomende melodische en niet-melodische slaginstrumenten, kunnen zich inschrijven voor dit evenement.

Maximaal 12 groepen worden in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan de wedstrijd. Indien er teveel inschrijvingen zijn, zijn we genoodzaakt te loten.

Hoe inschrijven? Inschrijven voor de Sla-Je-Slag Cup is mogelijk t/m 31 januari 2022. Hiervoor kunt u het inschrijfformulier en de algemene voorwaarden opvragen d.m.v. een mailtje te sturen naar slajeslagcup2022@sdgalblasserdam.nl

Inschrijfgeld Het inschrijfgeld voor deelname aan de Sla-Je-Slag Cup 2022 bedraagt € 100,- per deelnemende slagwerkgroep (zie ook het reglement). Betaling vindt plaats na definitieve uitnodiging aan deze editie.

31 januari 2022: Uiterlijke mogelijkheid om in te schrijven.
1 februari 2022: Eventuele loting (zie algemene voorwaarden).
7 februari 2022: Uiterlijke datum bekendmaking loting bij de verenigingen.
1 maart 2022: Uiterlijke datum waarop inschrijfgeld binnen dient te zijn.
31 maart 2022: Uiterlijke inleverdatum definitieve programma. Tevens uiterlijke inleverdatum beschrijving van de groep en foto .

Bij vragen kunt u contact opnemen met de organisatie door een mailtje te sturen naar slajeslagcup2022@sdgalblasserdam.nl

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 15 NOV 2021 - 09:14