Inschrijving voor Trilveen Festival 2020 geopend

Inschrijving voor Trilveen Festival 2020 geopend

Het Trilveen Festival in Den Ilp is een muziekfestival voor fanfares, harmonieën en brassbands. Een initiatief van Fanfare De Eendracht uit Den Ilp met als doel om liefhebbers en muzikanten in een ontspannen setting te laten genieten van prachtige blaasmuziek. Het festival vindt elk voorjaar plaats in het laatste weekend van mei in het Dorpshuis De Wije Ilp in Den Ilp. De inschrijving voor de editie van 2020 is geopend.

De naam Trilveen Festival is ontleend aan de compositie ‘Terra Tremens’ (bevende aarde) van Kevin Houben. Hij schreef het stuk in opdracht van Fanfare De Eendracht ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan en voor de deelname aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade in 2017. Houben was geïntegreerd door het trilveen van het Ilperveld, vandaar de titel.

Wil je met jouw orkest deelnemen aan het Trilveen Festival 2020? Deze 3e editie van het festival vindt plaats op 23 en 24 mei. Stuur een bericht naar info@eendr8.nl Je bent van harte welkom!
Informatie: https://eendr8.nl/trilveen-festival/  

foto: Excelsior Oostzaan in actie tijdens een van de vorige edities.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de e-paperuitgave automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer/

Gepubliceerd: 18 SEP 2019 - 17:39
Laatste update: 18 SEP 2019 - 18:58