Inschrijving voor VLAMO showwedstrijd staat open

Inschrijving voor VLAMO showwedstrijd staat open

Zondag 17 oktober 2021 organiseert VLAMO de jaarlijkse showwedstrijden in Evenementenhal De Schelp te Wevelgem. Dit jaar zal de focus liggen op het aanbieden van een vooruitzicht, de zingeving om te repeteren en de plaats om elkaar opnieuw te ontmoeten.

In Wevelgem kunnen de muzikanten opnieuw trots het uniform aantrekken en tonen wat ze kunnen, wat ze willen. Het accent ligt hierbij niet op de prestatie en rangschikking maar op de eigen invulling van de performance. En dat kan zowel een standstill concert zijn als een straatshow, een gedeelte van een show of een full show. Wevelgem 17 oktober wordt een belangrijk toonmoment, een nieuwe start naar het volgende werkjaar.

Deelnemen kan zowel binnen als buiten competitie. Een veelzijdig team van deskundigen zal tips en suggesties inspreken die showkorpsen moeten ondersteunen voor de toekomst. De diverse prestaties worden naar waarde geschat middels het one world system, hierdoor is Wevelgem een prima voorbereiding op het WMC 2022!

Na de individuele uitvoeringen volgt een gezellig samenzijn met live act, hierbij is de verbroedering tussen de deelnemers even belangrijk als de eerder uitgevoerde toonmomenten.

De 2021 editie zorgt voor vooruitzicht na de lange genoodzaakte (COVID19) winterslaap en nodigt alle showkorpsen uit om naar eigen invulling deel te nemen en naar buiten te treden.

Inschrijven kan tot uiterlijk 5 september 2021. Contacteer joachim@vlamo.be bij verdere vragen.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 15 JUL 2021 - 09:10