Interesse bij lokale tv-omroepen voor kerstconcerten

Interesse bij lokale tv-omroepen voor kerstconcerten

Plannen om rond Kerstmis toch (eventueel in ensembleverband) een concert te verzorgen of andere muzikale activiteiten op touw te zetten? Uit reacties en berichten die de redactie van Klankwijzer ontvangt, blijkt dat lokale omroepen, bij een gebrek aan activiteiten, vaak op zoek zijn naar een passende invulling voor hun kerstprogramma’s. 

Zo besteedt de provinciale Limburgse omroep L1 in het tv-programma Blaaskracht rond kerst aandacht aan (ensemble)concerten van harmonieën of jeugdorkesten. Ook TV Arnhem, NH Gooi TV en Omroep Land van Cuijk zenden concerten van amateurverenigingen uit.

Wellicht zijn ook lokale omroepen in je eigen omgeving op zoek naar content voor hun kerstuitzendingen. Tip: neem eens contact op met de redactie met de vraag of jullie wat voor elkaar kunnen betekenen.

Foto: Vlijt en Volharding Alphen

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 09 DEC 2020 - 14:24
Laatste update: 13 DEC 2020 - 20:06