Irina Stachinskaya te gast bij Buffet Crampon Amsterdam

Irina Stachinskaya te gast bij Buffet Crampon Amsterdam

De Russische fluitiste Irina Stachinskaya is dinsdag 12 november te gast in Amsterdam. Van 17.15 uur verzorgt ze samen met pianist Kamelia Miladinova een recital in de showroom van Buffet Crampon aan de Van Baerlestraat 130 te Amsterdam.

Irina Stachinskaya werd in 1989 in Moskou geboren uit een familie van vooraanstaande muzikanten. In 2010 studeerde ze af aan de Russische muziekacademie 'Gnessin' waar ze studeerde bij professor Vladimir Kudrya. Op 16-jarige leeftijd kreeg ze al een plek in het Philharmonisch Orkest van Moskou. Ze treedt overal in de wereld op als soliste en in kamermuziekbezettingen.

Tijdens de recital in Amsterdam speelt ze Fantasie 3 and 7 (Telman), Fantasie for flute and piano (Faure), Suite for flute and piano (Widor) en Sonata for flute and piano (Samonov).

Opgave: KLIK HIER. 

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer 

Gepubliceerd: 07 NOV 2019 - 17:19