Jamai Loman als trekpleister op je hafabraconcert

Jamai Loman als trekpleister op je hafabraconcert

Jamai Loman als gastartiest boeken voor je hafabraconcert? Dat kan. De zanger, entertainer en presentator is artiest van de maand bij Louis Neefs Producties.  

Jamai is uitgegroeid tot één van Nederlands meest veel belovende entertainers. Dit jaar begint Jamai aan een prachtige theatertour I’m Still Standing over Elton John, hierover was hij onlangs te zien in Op1 met Your Song.

De eerste editie van Idols in 2003, daar stond Jamai samen met Jim Bakkum in de finale! De beide finalisten kregen een wassen beeld en zijn te zien in Madame Tussauds.

Na het winnen van deze talentenjacht kreeg Jamai een platencontract en maakte hij een eigen album. Hij stond met Step Right Up wekenlang nummer 1 in de hitlijsten. Zijn album Jamai bereikte al voor de release de gouden status! De single werd uiteindelijk viervoudig platina.

Tijdens Idols droeg Jamai opvallende brillen die door veel mensen werden opgemerkt, daardoor werd hij in 2004 het gezicht van brillenketen Specsavers en was te zien in reclamespots.

Tot op heden zien we Jamai in vele musicals, o.a. Les Miserables, The Wiz, Urinetown, Miss Saigon, Musicals in Ahoy en nog veel meer…
Hij is regelmatig op tv te zien, hij zingt en/of presenteert in o.a. The Passion, It Takes 2, BankGiro Miljonairs, The Voice Kids, All Together Now, de TV kantine, Ik hou van Holland etc…

Louis Neefs Producties heeft vaker en altijd prettig met Jamai samengewerkt. Hij is als zanger/entertainer te boeken.Louis Neefs Producties heeft hiervoor een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van
verschillende bezettingen.

Meer info: klik HIER

Fotocredits ©Ben Houdijk

Gepubliceerd: 15 JUN 2023 - 08:26