Jan Cober te gast in Frenk Rouschop meets…

Jan Cober te gast in Frenk Rouschop meets…

Met als titel Frenk Rouschop meets... organiseert harmonieorkest De Volksgalm Riemst (België) verschillende webinars. Dirigent Frenk Rouschop praat daarin met componisten, dirigenten, beroepsmuzikanten, bestuurders van muziekorganisaties, enz. Zaterdag 13 februari is Jan Cober te gast.

De grote invloed die Covid-19 heeft op de blaasmuziekwereld heeft, weerhoudt De Volksgalm niet om uit te pakken met een initiatief om onderling contact te onderhouden. Immers niemand weet op dit ogenblik wanneer we weer samen mogen musiceren of concerteren met publiek in de zaal.

Eerder kwamen al trompettist Manu Mellaerts, dirigent en WMC-manager Björn Bus en componist Jan Van der Roost voorbij. Zaterdag 13 februari om 21.00 uur gaat dirigent Frenk Rouschop in gesprek met Jan Cober.

Volg het webinar: KLIK HIER. 

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 12 FEB 2021 - 16:38
Laatste update: 12 FEB 2021 - 16:44