Jan Van der Roost te gast in Frenk Rouschop meets...

Jan Van der Roost te gast in Frenk Rouschop meets...

Met als titel Frenk Roushop meets... organiseert harmonieorkest De Volksgalm Riemst (België) verschillende webinars. Dirigent Frenk Rouschop praat daarin met met componisten, dirigenten, beroepsmuzikanten, bestuurders van muziekorganisaties, enz. Zaterdag 30 januari is componist Jan Van der Roost te gast.

De grote invloed die Covid-19 heeft op de blaasmuziekwereld heeft, weerhoudt De Volksgalm niet om uit te pakken met een initiatief om onderling contact te onderhouden. Immers niemand weet op dit ogenblik wanneer we weer samen mogen musiceren of concerteren met publiek in de zaal.

Eerder kwamen als trompettist Manu Mellaerts en dirigent en WMC-manager Björn Bus voorbij. Zaterdag 30 januari om 21.00 uur gaat dirigent Frenk Roushop in gesprek met componist Jan Van der Roost. 

KLIK HIER voor de registratielinks.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 28 JAN 2021 - 19:10
Laatste update: 29 JAN 2021 - 12:24