Jan-Willem van Kruyssen houdt clubs spiegel voor

Jan-Willem van Kruyssen houdt clubs spiegel voor

Zaterdag 17 april is de derde en laatste jeugdinspiratiesessie. Dan spoort cultureel ondernemer en strategisch adviseur Jan-Willem van Kruyssen verenigingen aan om deze periode van inactiviteit te benutten om hun eigen functioneren eens tegen het licht te houden.

Willen we na de coronacrisis terug naar het ‘oude normaal’ of gebruiken we deze tijd juist om onszelf kritische vragen te stellen en nieuwe wegen in te slaan? Hoe relevant is het wat wij doen, hoe divers en inclusief werken wij eigenlijk? Ook gaat hij tijdens deze interactieve sessie in op vragen zoals hoe kun je tijdens de coronacrisis toch actief blijven, leden betrokken houden en (jonge) leden werven?

Jan-Willem van Kruyssen is als onafhankelijk verbinder in 2018 in opdracht van de Organisatie voor Muziekverenigingen in Fryslân (OMF) aan de slag gegaan met het plan ‘Van krimp naar groei’. Hij heeft ervaring in binnen- en buitenland en beschikt over een groot netwerk. Hij was tevens werkzaam voor meerdere projecten van Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad (LF2018).

Inschrijven voor dit gratis webinar: KLIK HIER.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 13 APR 2021 - 16:54
Laatste update: 14 APR 2021 - 16:09