Jazz Orchestra of the Concertgebouw start bootcamp

Jazz Orchestra of the Concertgebouw start bootcamp

Jazz Orchestra of the Concertgebouw is op zoek naar The next generation!

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw gaat van start met een talentontwikkelingstraject voor jonge muzikanten met een heus bootcamp. De JOC Junior Bootcamp vindt plaats van 15 tot 18 april in Akoesticum in Ede, waar een lang weekend vol masterclasses, repetities en workshops wacht. De tijdens de bootcamp te vormen JOC Junior Big Band zal later in het jaar live te horen zijn bij enkele concerten van het Jazz Orchestra.

Onder leiding van componiste, bandleider en musicus Maartje Meijer (foto) gaat het orkest op zoek naar de bigbandmusici van morgen. Aanstormend muzikaal talent in de leeftijd tussen de 12 en 18 jaar kan zich inschrijven via de website van het Jazz Orchestra, waar na een selectie de definitieve deelnemers worden uitgekozen voor een bootcamp in Akoesticum Ede. Na de bootcamp krijgt het project een live vervolg.

Jazz neemt een enorme vlucht op dit moment en steeds meer jonge muzikanten zijn geïnteresseerd om jazz te spelen. Het bekendste jazzorkest van Nederland wil dit talent omarmen en kennis en ervaring delen met de musici van morgen.

De deadline voor de inschrijving van de bootcamp is 1 maart en alle instrumenten & zangers/zangeressen zijn welkom!
Het JOC biedt al talentprogramma's aan conservatoriumstudenten via de JOC Academy en met het innovatieve project JOC Gaat Vreemd zoekt het crossovers met muzikanten van de muziekstijlen van dit moment. Het JOC Junior Bootcamp is het eerste educatieproject voor de jongeren tussen 12 en 18 jaar.

Bekijk de intrudictievideo: https://bit.ly/33RhKZC 

Meer informatie en inschrijven: https://jazzorchestra.nl/joc-junior-bootcamp

Kijk ook op: https://www.facebook.com/jazzorchestra 

Gepubliceerd: 14 FEB 2022 - 08:33
Laatste update: 14 FEB 2022 - 09:02