Jeugd heeft deze zomer muziekkampen voor het uitzoeken

Jeugd heeft deze zomer muziekkampen voor het uitzoeken

Voor jeugd en jongeren is er deze zomer volop gelegenheid om de muziekloze maanden dubbel en dwars in te halen. Op diverse locaties in het land worden zomerkampen gehouden die in het teken staan van samen met leeftijdgenoten muziek maken in combinatie met leuke ontspannende activiteiten.

Fluitisten die zin hebben in een leuke, gezellige en muzikale zomerweek kunnen zich inschrijven voor de Dwarsfluitkampzomerweek! Een week lang maak je samen muziek met andere dwarsfluitisten uit Nederland en België. Je volgt lessen met en zonder fluit en kan meedoen aan leuke spelactiviteiten. Het dwarsfluitkamp is er voor fluitisten vanaf 9 jaar. Je kunt al meedoen als je één jaar dwarsfluit speelt! Nieuw dit jaar is het 16+ programma voor fluitisten vanaf 16 tot en met 25 jaar die houden van meer uitdaging. Het kamp wordt gehouden in de ruime groepsaccommodatie ‘De Hoof’ in Someren van 7 tot en met 13 augustus 2021.
Meer informatie: KLIK HIER.

Na het annuleren van de kampweek in 2020 strijkt de stichting Jeugd en Muziek met haar jaarlijkse Jeugdmuziekkamp dit jaar alsnog neer in Appelscha. In groepsaccommodatie Nijsingh zal het orkest onder leiding van Vincent Verhage van 14 tot en met 21 augustus repeteren op een mooi programma. Jeugdmuziekkamp is een fantastische kampweek waarin je met leeftijdsgenoten in één week tijd een compleet concertprogramma instudeert met als doel om drie onvergetelijke concerten te geven. Uiteraard ontbreken sport, spel en ontspanning ook niet. Dus geef je nu op, want Jeugdmuziekkamp mag je gewoon niet missen! De doelgroep bestaat globaal uit jonge muzikanten in de leeftijd van 11-25 jaar.
Meer informatie: KLIK HIER.

Ben jij na een jaar van muzikale quarantaine er ook zo aan toe om eens naar hartenlust muziek te kunnen maken? Dan is Zomercursus Woudschoten van 10 t/m 20 augustus in Groepsaccommodatie Beukenhof in Biezenmortel de manier bij uitstek om dat verloren muzikale jaar in één klap in te halen.
Muziek, muziek en nog eens muziek, tien dagen lang, alleen met jonge blazers, strijkers en zangers tussen de 12 en 25 jaar, verdeeld over tientallen ensembles. Dat is Zomercursus Woudschoten in het Brabantse Biezenmortel. Verslavend en voor velen "de mooiste tien dagen van het jaar". Zomercursus Woudschoten wil graag nog meer blazers laten kennismaken met het spelen van kamermuziek met andere blazers en strijkers. De deelnemersgroep bestaat uit muzikanten van alle niveaus in de leeftijd van 12 tot 25 jaar. Naast het speelplezier en fijne ensemblerepetities en lessen, heeft de cursus een groot sociaal aspect! Er worden vele nieuwe vriendschappen gesloten die onlosmakelijk verbonden zijn door de muziek en de deelname aan Zomercursus Woudschoten.
Meer informatie: KLIK HIER. 

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 12 JUN 2021 - 20:37
Laatste update: 12 JUN 2021 - 20:41