Jeugd tegen speciaal tarief naar Nationale Taptoe

Jeugd tegen speciaal tarief naar Nationale Taptoe

Wil je zien en horen hoe tof de Nationale Taptoe 2.0 geworden is? Met een groot beeldscherm, artiesten onder wie Cesar Zuiderwijk, Keltische dansgroep uit Nieuw Zeeland, gespierde dansers met trommen uit Zuid-Korea, een drill team uit de USA en natuurlijk onze eigen militaire orkesten. Kom dan met je opleidingsorkest, jeugdorkest, dansgroep of muziekschoolorkest op zaterdag 28 september naar Rotterdam Ahoy voor de matineevoorstelling van de Nationale Taptoe. Maak er een leuke middag van en toon je foto's aan je vrienden.

Meet and Greet
Meteen na de voorstelling is er een meet and greet op het podium voor het grote beeldscherm. Neem je smartphone mee en stiften voor een handtekening. Cesar Zuiderwijk doet mee. En ook Ronald Snijders.

Vanaf 20 personen
Groepen vanaf 20 personen waarvan de meeste jeugdmuzikant of jeugddanser zijn, komen in aanmerking voor deze actie. Je kunt gerust samenwerken met anderen als je eigen groep te klein is.

Toegang en bestellen
Je bestelt (groeps)kaarten door even per e-mail contact op te nemen met Jan Jansen: jan.jansen@buffetcrampon.com. Hij coördineert deze mooie actie. Van hem krijg je verdere uitleg over de bestelprocedure.

Route en reis
Op www.ahoy.nl vind je alles over het gebouw, catering, route en parkeren.

Meer in Rotterdam
Als je dan toch op reis bent, bezoek dan 's ochtends de haven of andere bezienswaardigheden .

Vragen
Verenigingen en muziekscholen kunnen via het e-mailadres jan.jansen@buffetcrampon.com hun belangstelling hiervoor kenbaar maken en hier verdere afspraken over maken.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 21 AUG 2019 - 10:36
Laatste update: 04 SEP 2019 - 10:53