Jeugd Vlijt en Volharding Alphen online aan de slag

De jeugdorkesten Bandtime en Opleidingsorkest van muziekvereniging Vlijt en Volharding uit Alphen kijken terug op een geslaagd livestreamconcert.

Bandtime en het Opleidingsorkest V.&.V. verzorgden zondag voor het eerst sinds januari weer een concert. Musiceren voor live publiek was niet mogelijk maar met een livestreamuitzending speelden ze wel voor ‘publiek op afstand’!

De vereniging spreekt van een groot succes, zowel voor dirigent en muzikanten als voor de kijkers/luisteraars. In een ontspannen, leuke sfeer speelden de muzikanten hun muziek. De muziekstukken werden aangekondigd door de leden zelf waarbij dirigent Djuri den Tuinder met een microfoon op een stok rondliep als een verslaggever in coronatijd.

De livestreamuitzending werd mogelijk gemaakt door Plus Van Eekelen Alphen, Harold Spijkers Video- en digitale Producties en Jos Roovers als geluidstechnicus.

Tijdens de uitzending kwamen al vele positieve reacties binnen via Youtube en Facebook.

Het concert op bijgaande video start op 59:00 minuten. 

Tekst: Aanlevering Vlijt en Volharding

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com.klankwijzer

Gepubliceerd: 26 OKT 2020 - 17:25
Laatste update: 27 OKT 2020 - 18:34