Jeugdfestival Ammerzoden pakt de draad weer op

Jeugdfestival Ammerzoden pakt de draad weer op

Vanwege het coronavirus was het niet mogelijk om in 2020/2021 het tweejaarlijks Jeugdfestival Ammerzoden te organiseren. Maar op zaterdag 29 oktober 2022 neemt fanfare St. Caecilia Ammerzoden de draad weer op met de negende editie van het bekende festival voor jeugd- en opleidingsorkesten.

Het festival is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio. De vorige editie namen maar liefst 13 orkesten deel en we hopen dat het dit jaar mogelijk is om weer met zo’n mooi aantal orkesten het Jeugdfestival te laten plaatsvinden. De organisatie van het festival is in handen van de commissie Jeugd en Opleiding.

Het Jeugdfestival Ammerzoden biedt jeugdige muzikanten een fantastische uitdaging om in een andere omgeving te musiceren, waarbij de prestatie van het orkest beoordeeld zal worden door een deskundige jury. Het festival is geschikt voor zowel orkesten bestaande uit gevorderde als beginnende muzikanten. Het orkest met het hoogste puntenaantal wint de Arie van den Oord- bokaal. Daarnaast zal er een aanmoedigingsprijs worden uitgereikt.

Het Jeugdfestival Ammerzoden staat al jaren garant voor een muzikale en gezellige dag die een grote stimulans vormt voor de jeugdige muzikanten uit de hafabra-wereld. Wij nodigen uw jeugd- of opleidingsorkest van harte uit om deze dag samen met ons te beleven. Inschrijven is mogelijk tot 1 augustus 2022.

Kijk voor meer informatie HIER.

Gepubliceerd: 17 JUN 2022 - 11:14