Jeugdplay-in voor blaas- en slagwerkleerlingen 

Jeugdplay-in voor blaas- en slagwerkleerlingen 

Muziekuitgeverij Dutch Wind Music organiseert op zaterdag 10 juni in Sliedrecht samen met Muziekvereniging Crescendo uit Sliedrecht de Dutch Wind Music Jeugd Play-in. Een play-in onder leiding van Vincent Verhage waar een groot orkest vol jonge musici één dag gezamenlijk muziek gaat instuderen en uitvoeren. 

Deze dag is voor beginnende muziekleerlingen op een blaas- of slagwerk instrument, die maximaal 3 jaar les hebben met een maximum leeftijd van 15 jaar (dit zijn richtlijnen qua niveau, geen eisen). Als je vier weken les hebt gehad kan je al meedoen. Hoe leuk is dat?

De dag begint om 10.00 uur in het gebouw van muziekvereniging Crescendo in Sliedrecht. In de ochtend wordt gezamenlijk gerepeteerd aan de muziekstukken. Het doel is om rond 14.30 de dag af te sluiten met een kleine presentatie van de ingestudeerde stukken.
Er wordt voor alles wordt gezorgd: bladmuziek, drinken, versnaperingen, een lunch en een hele gezellige leerzame muziekdag voor beginnende musici. Vincent Verhage is de dirigent die deze dag muzikaal zal leiden. Op het programma staat muziek van Ruud Mourik, Anton Weeren en Vincent Verhage. Ook wordt er een filmregistratie gemaakt om later thuis terug te kijken. Daarnaast zal Dutch Wind Music de beelden kunnen gebruiken als promotiemateriaal.  

INFORMATIE: https://dutchwindmusic.com/dutch-wind-music-jeugd-muziekdag 

Foto: Ger Wijtsma

Gepubliceerd: 25 MAA 2023 - 16:56
Laatste update: 29 MAA 2023 - 15:16