Jong ViJoS genoot van kampweekend

Jong ViJoS genoot van kampweekend

Na maanden van muzikale lockdown gang show & marchingband Jong ViJoS afgelopen weekeinde op kamp.

Op YMCA kampeercentrum in Leusden hadden de jonge muzikanten een fantastisch weekend dat bestond uit de muziek repeteren, boerengolf spelen, elkaar nog beter leren kennen, spelen in de speeltuin, voetbal, tafeltennis,  bungeerun, levend stratego, een kei leuke bonte avond maar vooral heel veel plezier!

De muzikanten sliepen in tenten, wat sommigen heel spannend vonden, vooral met het onweer toen iedereen net op bed lagen. Maar na lekker gekeet te hebben, sliep iedereen lekker tot de volgende ochtend. Na het ontbijt werd weer heerlijk gerepeteerd en een heus vaderdagconcert opgenomen en verstuurd naar de papa’s.

Moe maar voldaan keerde de groep weer terug. Op dit weekend wordt nog lang teruggekeken en is zeker voor herhaling vatbaar.

Tekst en foto: Aanlevering  Show  & Marchingband Jong ViJoS

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 27 JUN 2021 - 09:36