Jonge componisten debuteren bij AM Music

Jonge componisten debuteren bij AM Music

Jonge componisten krijgen bij AM Music een podium om hun eigen composities uit te geven. Nieuwe werken voor harmonie, fanfare en brass band van drie getalenteerde componisten zijn nu verkrijgbaar bij AM Music.

(Advertorial)

Bellerophon - Teun Buwalda
HaFa - 3 - "9:00
Teun Buwalda vond zijn inspiratie in de Griekse mythologie en vertelt het avontuurlijke verhaal van de Griekse held Bellerophon en Pegasus, het gevleugelde paard.
Verkrijgbaar voor harmonie en ganfare.

Septimana a Meridie + The Cyclical Argument - Maurice Borchers
Ha - 3 / 4 - "6:00 + "8:20
De onvergetelijke reis met vrienden en een Griekse filosoof zijn de verhaallijnen voor Maurice Borchers en zijn composities voor harmonieorkest: Septimana a Meridi en The Cyclical Argument.

VDOK March - Pieter Huizenga
Bra- 3 - "3:30
Pieter Huizenga schreef de mars voor de deelname van zijn band aan het Gouden Spiker Festival. De aanmoediging van de dirigent voor hun debuutoptreden op de NBK werd door zijn band gekozen als titel: “VDOK”!
Verkrijgbaar voor Brass Band.

De partituren zijn te downloaden op www.ammusic.nl

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 26 MEI 2020 - 21:40
Laatste update: 26 MEI 2020 - 21:43