Jonge muzikanten gezocht voor OGJO On Tour

Op zaterdag 14 mei verzorgt het Oost Gelders Jeugdorkest (OGJO) een uniek en nieuw muziekproject, genaamd ‘On Tour’. Tijdens deze dag zal het OGJO per bus door de Achterhoek reizen en op verschillende locaties korte, flitsende optredens verzorgen.

Op deze manier promoten jongeren samen hoe gaaf het is om met elkaar muziek te maken. Stichting OGJO zoekt enthousiaste, gevorderde muzikanten in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar die willen deelnemen aan dit project. De repetities voor dit project vinden plaats op vrijdagavond 13 mei en zaterdagochtend 14 mei. Geïnteresseerde muzikanten kunnen zich aanmelden via www.ogjo.nl.  Hier is tevens meer informatie te vinden over dit project.

Oost Gelders Jeugdorkest
Het Oost Gelders Jeugdorkest is een harmonieorkest op projectmatige basis dat jonge muzikanten in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar de kans geeft indrukwekkende showconcerten te verzorgen. Binnen korte repetitietijd wordt een divers en boeiend repertoire ingestudeerd. Elke editie speelt het orkest nieuwe, speciaal voor het OGJO gearrangeerde werken, waarbij ook regelmatig de samenwerking met jonge talenten in andere podiumkunsten wordt opgezocht.

Na eerdere succesvolle edities in onder andere Ulft, Winterswijk, Beltrum en een optreden op de Zwarte Cross, presenteert het OGJO zich dit voorjaar aan haar publiek met een tour door de Achterhoek. Locaties van de optredens en meer nieuws over dit project volg je via de Facebook-pagina van het OGJO (www.facebook.com/OostGeldersJeugdOrkest), via Instagram (@ogjorkest) of via www.ogjo.nl  

Gepubliceerd: 24 MAA 2022 - 19:13