Jos Frusch en Emil Szarkowicz te gast bij Frenk Rouschop meets...

Jos Frusch en Emil Szarkowicz te gast bij Frenk Rouschop meets...

Met als titel Frenk Rouschop meets... organiseert harmonieorkest De Volksgalm Riemst (België) verschillende webinars. Dirigent Frenk Rouschop praat daarin met componisten, dirigenten, beroepsmuzikanten, bestuurders van muziekorganisaties, enz. Zaterdag 20 maart zijn Jos Frusch en Emil Szarkowicz te gast.

De meeste blaasmuziekliefhebbers kennen Jos Frusch als voormalig kunst- en muziekredacteur bij het Limburgs Dagblad en Dagblad de Limburger. Hij interviewde zowel de grote maestro's der aarde en iets kleinere maestro's binnen de blaasmuziekwereld. Samen zullen zij discussiëren over diverse onderwerpen zoals het WMC, jurering en recensenten, media-aandacht voor de sector en repertoirekeuze.

Muzikale duizendpoot Emil Szarkowicz volgt de blaasmuziekwereld eveneens van dichtbij. Als presentator en programmamaker bij L1 brengt hij de blaasmuziek tot binnen de huiskamers. Programma’s als De Tent van Emil en Emil en de Blaasmuziek konden rekenen op veel lof. Tegenwoordig presenteert hij op L1 het programma Blaaskracht.

Kijk zaterdag 20 maart om 20:00 uur via https://fb.me/e/533c0JvDn
 
Foto: Afgelopen zondag was Frenk Rouschop te gast in het programma Blaaskracht van Emil Szarkowicz.
Bron: L1 Blaaskracht
 
KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 17 MAA 2021 - 16:01
Laatste update: 18 MAA 2021 - 09:20