Jos Lustberg dirigeert AMIGO Leiden

Jos Lustberg dirigeert AMIGO Leiden

Jos Lustberg gaat na de zomervakantie aan de slag als de nieuwe dirigent van Show- & Marchingband AMIGO Leiden. Samen met de rest van het instructieteam en de leden van het orkest zal hij bouwen aan een prachtige toekomst voor de vereniging.

Voorafgaand aan de keuze voor een nieuwe dirigent is een drietal proefdirecties geweest en hebben de leden na deze proefdirecties hun keuze kenbaar gemaakt.

Na het vertrek van dirigent Dennis Hazenoot (die jarenlang verbonden was aan de vereniging) heeft dirigent Johan Selier tijdelijk de opvang verzorgd voor het orkest. Het orkest heeft tijdens de laatste repetitie een mooie avond beleefd door samen met Stageband AMIGO te musiceren. Als afsluiting van de avond is Johan bedankt voor zijn tomeloze inzet en fijne samenwerking.

Nu is het tijd voor een nieuw tijdperk met een dirigent die een enorme staat van dienst heeft in de wereld van show- en marchingbands. Het is dan ook een welkome aanvulling dat Jos aan de slag gaat als Algeheel Muzikaal Leider van de SMB. Jos heeft naast orkesten ook koren en slagwerkgroepen geleid en is dus een kenner in het vak.

De leden, overige instructieleden en het bestuur kijken er naar uit om samen met Jos te werken aan een mooie toekomst!

Tekst en foto: Aanlevering AMIGO.

 

Gepubliceerd: 11 JUL 2023 - 08:18
Laatste update: 11 JUL 2023 - 08:56