Jubilate Deo kijkt terug op geslaagde Gruusbêkse Passion 

Jubilate Deo kijkt terug op geslaagde Gruusbêkse Passion 

Fanfare Jubilate Deo uit Groesbeek presenteerde in de kerk van Breedewerk de Groesbeekse versie van The Passion.

Na het daverende succes van 2019 kon een vervolg niet uitblijven. De planning om na 3jaar opnieuw te schitteren werd helaas teniet gedaan door de coronapandemie, maar het enthousiasme bij de fanfare, de band, het koor, de solisten, de technici, het parochiebestuur, de andere betrokken verenigingen en de vele vrijwilligers bleef onverminderd groot. Dat heeft er voor gezorgd dat we opnieuw 3 avonden het publiek een muzikale belevenis hebben kunnen bezorgen.
Enkele reacties: “Het was prachtig”, Het was geweldig” , “We hebben genoten” , “Wat hebben we gisteren genoten van 'jullie' Passion. Het was erg mooi, intens en overweldigend. Heel erg goed gedaan! Jullie mogen er erg trots op zijn. De Passion is met recht een echte Groesbeekse parel.”

Al met al kunnen we spreken van een GROOT succes.
We zijn blij, dat de uitvoering plaats heeft kunnen vinden in de H. Antonius van Padua kerk in Breedeweg. Voordat de kerk, volgens de plannen, op 1 januari 2024 aan de eredienst onttrokken wordt. Het zou mooi zijn om deze nieuwe (muzikale) traditie hier voort te zetten. Maar of wij een volgende keer hier terecht kunnen, ligt in de schoot van de toekomst verborgen.
Natuurlijk spreken we onze grote dank uit aan iedereen die, op welke wijze dan ook, een bijdrage leverde aan het realiseren van de Gruusbêkse Passion. Zonder hen is zo’n groot project niet haalbaar.

Tekst en foto aanlevering Fanfare Jubilate Deo

Gepubliceerd: 15 APR 2023 - 14:37