Jury geeft majorettes en twirlers online feedback

Jury geeft majorettes en twirlers online feedback

Zaterdag 16 mei zitten juryleden klaar om video’s met routines van majorettes en twirlers te beoordelen. De Online Jury Feedback is een initiatief van KNMO-NTSB.

De majorette-twirlsector is sterk wedstrijd georiënteerd. Echter door de coronacrisis zijn alle wedstrijden in het voorjaar geannuleerd. Thuis wordt wel getraind. Maar de juryinput om de routine gedurende het seizoen bij te schaven is weggevallen. Vandaar dat vanuit de jury zelf het idee is gekomen om online tips en tops te geven.

Het juryteam biedt iedereen de mogelijkheid om een video in te sturen. Uiteraard wordt er bij de beoordeling rekening mee gehouden dat op een in de tuin of huiskamer opgenomen video de routine niet minder tot zijn recht komt dan op de wedstrijdvloer. Daarom krijgt iedereen een globaal oordeel en tips om mee aan de slag te gaan.

Insturen kan nog tot en met 14 mei. Op 16 mei starten de juryleden met de beoordeling. De deelnemers krijgen uiterlijk 21 mei de feedback per e-mail toegestuurd.

Meer informatie: KLIK HIER

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 12 MEI 2020 - 19:02
Laatste update: 12 MEI 2020 - 19:05