Juryleden kijken terug op bondswedstrijden in KW Nieuwskrant

Juryleden kijken terug op bondswedstrijden in KW Nieuwskrant

In de KW Nieuwskrant van week 48, die vandaag verschijnt, kijkt de redactie van KNMO Klankwijzer samen met enkele juryleden terug op de bondswedstrijden van het afgelopen weekeinde.

Jurylid Durk Lautenbach maakt de balans op van het concertconcours van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen in Veldhoven, waar afgelopen weekeinde zestien harmonieën, fanfares en brassbands voor het voetlicht traden. Jos Schroevers zat in Heel in de jury, waar zes slagwerkgroepen zich presenteerden tijdens de concertwedstrijd van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen. In Hoogeveen luisterde jurylid Jacob de Haan voor ons mee naar het concertconcours van de Muziekbond Groningen en Drenthe.

De juryleden laten in een gesprek met onze redactie niet alleen de hoogtepunten nog eens de revue passeren, maar geven ook tips en tricks om de muzikale prestatie verder te verbeteren. 

De digitale KW Nieuwskrant is vanaf donderdagavond te downloaden via de website www.klankwijzer.nl.

Als u zich via de website www.klankwijzer.nl (zie onderaan op iedere pagina) inschrijft voor de KW Nieuwsbrief krijgt u de KW Nieuwskrant automatisch in uw mailbox.  

Foto: Beeld van het concertconcours in Veldhoven. Foto: Kees Staps. 

Gepubliceerd: 28 NOV 2018 - 14:15
Laatste update: 02 DEC 2018 - 11:32