K&G in Limburg op trainingskamp voor WMC

K&G in Limburg op trainingskamp voor WMC

Voor veel deelnemers aan het Wereld Muziek Concours is het Hemelvaartweekend een ideaal moment om in de voorbereiding op het mondiale festival extra repetitie-uren te maken. Zo heeft de show- en marchingband van de christelijke muziekvereniging Kunst en Genoegen, beter bekend als K&G, sinds woensdagavond letterlijk zijn tenten opgeslagen op het voetbalterrein in het Limburgse Bocholtz.

Op een steenworp afstand van de heilige grasmat van het Parkstad Limburg Stadion waar het in juli allemaal moet gaan gebeuren, maakt de meervoudig WMC-kampioen drie volle dagen lang extra meters om de WMC-show tot in de finesses onder de knie te krijgen. Onder leiding van de instructeurs René Leckie, Jeroen Bron, Martijn Vogelaar en Rik Boelee staan de 72 mannen iedere dag van ’s morgens 9 tot ’s avonds 9 op het veld om het programma The show must go on tot in alle details door te nemen.

Het resultaat van al deze inspanningen is morgen (zondag 29 mei) om 14.00 uur te zien op het Vrijthof in Maastricht. Daar sluit K&G het repetitie-weekeinde af met de première-uitvoering van de WMC-show.

Castra Media brengt via K&G Kamp Radio met live-uitzendingen vanuit Bocholtz verslag uit van het trainingskamp. De eerstvolgende uitzending is vanavond om 18.00 uur via https://www.youtube.com/watch?v=9F3beAOkCn4 

Gepubliceerd: 28 MEI 2022 - 13:47
Laatste update: 28 MEI 2022 - 13:49