Karin Hertsenberg te boeken als soliste op uw hafabraconcert

Karin Hertsenberg te boeken als soliste op uw hafabraconcert

Karin Hertsenberg in bij Louis Neefs Producties te boeken als soliste op uw hafabraconcert!

De zangcarriëre van Karin Hertsenberg kwam in een stroomversnelling nadat zij prijswinnares werd in het tv-programma Una Voce Particolare. Dit concours werd begeleid door een professioneel symfonieorkest o.l.v. Jan Stulen.
Sindsdien is zij een veelgevraagde soliste voor rollen in opera’s, operettes, musicals en als soliste bij orkesten. Ook treedt zij vaak samen op met andere bekende artiesten en koren!

In februari 2020 deed zij mee met het bekende programma All Together Now waar zij grote indruk maakte! Vorig jaar tijdens een benefietconcert zong zij samen met Marco Bakker, een mooie samenwerking.

In het Muziekcentrum Enschede zong Karin afgelopen 10 juni samen met het Twents Jeugd Symfonie Orkest o.l.v. Carl Wittrock. Dit was een prachtig jubileumconcert. Met dit zelfde orkest vertrekt zij 9 juli a.s. voor een aantal concerten naar Zwitserland en Italië.

Kortom, genoeg ervaring met orkesten! Karin is bij Louis Neefs Producties als soliste op uw hafabraconcert te boeken. Vanzelfsprekend beschikt Louis Neefs Producties over een groot repertoire aan passende arrangementen. In overleg is er veel mogelijk!

Klik voor meer informatie: HIER.

Gepubliceerd: 29 JUN 2022 - 08:07
Laatste update: 29 JUN 2022 - 08:19