Kees Schoonwater erelid van AMIGO

Kees Schoonwater erelid van AMIGO

Op de extra ledenvergadering van 7 september jl. is Kees Schoonwater benoemd tot erelid van muziekvereniging AMIGO Leiden. 

Kees is al meer dan 25 jaar actief binnen de vereniging en heeft in deze periode een grote staat van dienst opgebouwd. Naast zijn inzet als muzikant staat hij ook bekend als een sterk persoon op facilitair gebied. Kees regelt altijd veel en is creatief in het bedenken van oplossingen.

Ook heeft hij in de loop der jaren diverse bestuursfuncties vervult waaronder recent nog de functie als voorzitter (2018-2020). Tijdens het officiële moment met de overhandiging van een mooie bos bloemen kreeg hij een staande ovatie wat indruk op hem maakte. Kees dankte -bescheiden als hij is- de aanwezigen voor het vertrouwen en de erkenning. AMIGO Leiden bedankt Kees voor zijn jarenlange inzet.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 08 SEP 2021 - 21:12