Kerstconcert Johnny Rosenberg en Fanfare 'Bereden Wapens'

Kerstconcert Johnny Rosenberg en Fanfare 'Bereden Wapens'

Op woensdag 20 december staan bij Adams Music Centre in Ittervoort een van Nederlands beste crooners, Johnny Rosenberg, en de Fanfare ‘Bereden Wapens’ samen op het podium. Dat wordt swingen in kerstsfeer.

Foto: Aanlevering Adams

Rosenberg stamt uit een wereldberoemde zigeunerfamilie en kreeg al op jonge leeftijd een gitaar in handen. Ook bleek hij een prima zanger te zijn. Met het befaamde Rosenberg Trio toerde hij meermaals over de wereld en werd onder het grote publiek bekend door zijn deelname aan de eerste editie van ‘The Voice Of Holland’.

Rosenberg wordt bij Adams begeleid door de Fanfare 'Bereden Wapens' onder leiding van Jos Zegers.

Op het programma staan diverse orkestrale kerstwerken zoals A Christmas Ouverture (Nigel Hess), Sleep (Eric Whitacre) en de Notenkraker Suite (Tsjaikovski), maar ook klassiekers zoals Such a Night en Moondance met Johnny Rosenberg als zangsolist.

Kerstconcert Johnny Rosenberg en Fanfare 'Bereden Wapens' | woensdag 20 december, 20.00 uur | Adams Music Centre Ittervoort | Kaarten: klik HIER.

Op de foto: Johnny Rosenberg.

Wil je jouw concert of activiteit ook zo uitvoering belicht zien op het multimediale platform KNMO Klankwijzer? Informeer naar de mogelijkheden via redactie@klankwijzer.nl.

Gepubliceerd: 06 DEC 2023 - 08:07
Laatste update: 07 DEC 2023 - 10:53