KHO verklankt oorlog, bevrijding en vrede

KHO verklankt oorlog, bevrijding en vrede

In de serie Concert van de Week richt KNMO Klankwijzer de schijnwerper op concerten, presentaties en manifestaties met een opvallende artistieke invulling of een bijzondere aanleiding. In deze aflevering aandacht voor het concert Songs of Liberation waarmee de Koninklijke Harmonie Oosterbeek zondag 9 februari in Musis Arnhem 75 jaar vrijheid herdenkt.

Lees over de bijzondere band van KHO met de Tweede Wereldoorlog in de e-paperuitgave van KNMO Klankwijzer. KLIK HIER.

In deze serie met de titel Concert van de Week worden bijzondere concerten of optredens met opmerkelijke cross-overs, medewerking van verrassende (professionele) solisten, gebruik van bijzondere (niet-eigen) instrumenten of een opvallende programmakeuze belicht. Ook concerten met een zeer lange traditie, een bijzondere aanleiding of bij een opmerkelijke gelegenheid zijn welkom. Datzelfde geldt voor originele of aansprekende manifestaties om de interesse van de jeugd te wekken voor de amateurmuziek.
We hopen met deze serie een inspiratiebron te kunnen zijn voor andere verenigingen. Stuur tips voor deze rubriek tijdig naar: redactie@klankwijzer.nl.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 30 JAN 2020 - 18:21