Kijkje in de keuken van de tromboneafdeling van Conservatorium Amsterdam

Zaterdag 8 februari organiseert de tromboneafdeling van het Conservatorium van Amsterdam een Jong Trombone Talentdag, voor zowel klassieke als jazztrombonisten. Dus ben jij een jonge enthousiaste trombonist, dan is dit de dag voor jou!

Neem een kijkje in de keuken van de tromboneafdeling van het conservatorium en ontdek wat er in de klassieke en de jazz-tromboneklas gebeurt. Speel mee met de gezamenlijke inspeelsessie, krijg les van klassieke en jazzdocenten en luister naar het Jong Trombone Collectief en het Jazztrombone Ensemble van het Conservatorium van Amsterdam.

Heb jij altijd al eens willen improviseren? Ook dat kan op deze dag. Wij zorgen voor een fijne ritmesectie, zodat jij lekker jazz kunt spelen! En speel mee in een groot klassiek trombone-ensemble! Kortom: schrijf je in!

Zaterdag 8 februari - 10.00-15.00 uur Amsterdam Blue Note en Ensemblezaal.
Aanmelden vóór 3 februari: KLIK HIER.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

 

Gepubliceerd: 14 JAN 2020 - 21:57