Klankwijzer en KNMO werken aan Nationale Online Open Solistenwedstrijd

Klankwijzer en KNMO werken aan Nationale Online Open Solistenwedstrijd

Klankwijzer en de KNMO werken momenteel achter de schermen aan een Nationale Online Open Solistenwedstrijd. De bedoeling is dat de digitale wedstrijd nog deze week van start gaat. Hou de berichtgeving op de mediakanalen van Klankwijzer en de KNMO nauwlettend in de gaten.

Deelname is simpel. Kies een solowerk (naar eigen keuze), studeer het in en maak een filmpje van je uitvoering. Op de website www.klankwijzer.nl komt straks een deelnameformulier te staan en de mogelijkheid om je filmpje te uploaden.

Aan de Nationale Online Open Solistenwedstrijd kan iedereen meedoen. Alle muziekstijlen, instrumenten en niveaus zijn welkom. Of je nu trompet of marimba speelt of viool of accordeon. En niet alleen kinderen en jongeren, maar ook muzikanten van gevorderde leeftijd mogen zich aanmelden. Kortom iedereen die een instrument bespeelt.

Bij de Nationale Online Open Solistenwedstrijd is het publiek de jury. Je filmpje wordt geplaatst op de website van KNMO Klankwijzer. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete filmpje. Per e-mailadres kan maar één keer op dezelfde deelnemer worden gestemd.

Aan de Nationale Online Open Solistenwedstrijd wordt super breed aandacht besteed op de diverse mediakanalen van KNMO Klankwijzer. Zo wordt in de digitale uitgave (ruim 8200 abonnees) iedere week een tussenklassement gepubliceerd. Ook komt je filmpje te staan op Klankwijzer.tv, het videokanaal van de KNMO. Ga dus maar alvast oefenen om Nederland te laten zien wat je kan!

De organisatie probeert intussen een leuke prijzenpot bijeen te krijgen. Dat gaat vast lukken. Zeker als er veel muzikanten gaan meedoen. De eerste sponsors hebben zich al gemeld.

Hou de mediakanalen van Klankwijzer en de KNMO in de gaten voor verdere berichtgeving en de start van de wedstrijd.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 23 MAA 2020 - 14:34
Laatste update: 24 MAA 2020 - 20:59