Klankwijzer opent nieuwe seizoen met uitgifte magazine

Klankwijzer opent nieuwe seizoen met uitgifte magazine

De redactie van KNMO Klankwijzer is druk in de weer om bij de opening van het nieuwe seizoen een mooie editie van het magazine te presenteren. Reserveer nu je advertentieruimte voor de septemberuitgave van Klankwijzer Magazine.

De driemaandelijkse printuitgave KNMO Klankwijzer Magazine is het visitekaartje van de amateurmuzieksector in Nederland. Aan de hand van achtergrondverhalen, exclusieve reportages, interviews met verrassende personen en informatieve artikelen laten we zien wie we zijn, wat we doen en waarom het zo leuk is om samen muziek te maken.

Klankwijzer Magazine verschijnt vier keer per jaar en wordt in tweevoud verspreid onder alle ruim 2000 bij de KNMO-bonden aangesloten verenigingen. Ook muziekscholen, conservatoria, bibliotheken, portefeuillehouders cultuur bij gemeenten, provincies en Tweede Kamerfracties, losse abonnees en partners ontvangen een exemplaar.

Medio september verschijnt een nieuwe uitgave. Reserveer nu je advertentieruimte of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via redactie@klankwijzer.nl 

De deadline voor de septemberuitgave is 20 augustus.

Gepubliceerd: 09 AUG 2023 - 10:30