KNMO Klankwijzer brengt ook nieuws in de vakantie

KNMO Klankwijzer brengt ook nieuws in de vakantie

De repetitielokalen zijn op slot en de instrumenten opgeborgen in de koffers. De activiteiten in de amateurmuziekwereld staan de komende weken op een laag pitje. Daarom deze week alleen een nieuwsbrief, zonder digitale krant. 

Ook KNMO Klankwijzer haalt even de voet van het gaspedaal. Maar als het 'NU.nl' van de muzieksector blijven we je via www.klankwijzer.nl en onze Facebookpagina ook in de vakantie dagelijks op de hoogte houden van alle nieuwtjes uit de amateurmuziek. De nieuwsbrief en digitale krant zullen tijdens de vakantieperiode alleen verschijnen wanneer daar aanleiding toe is. 

Volgende week verschijnt zowel de nieuwsbrief als de nieuwskrant niet. U kunt wel het nieuws volgens via de website en onze Facebookpagina. 

Opgave van activiteiten voor na de vakantieperiode kun je nu alvast insturen. Datzelfde geldt voor aankondigingen van play-ins, workshop, etc en de opgave van vacatures. Ook tips voor de rubriek Concert van de Week zijn welkom.

KNMO Klankwijzer zet ook jubilerende verenigingen in het zonnetje. Viert jouw vereniging een officieel jubileum (deelbaar door 25), geef dit dan tijdig door via redactie@klankwijzer.nl. Deze service is gratis voor alle bij de KNMO-bonden aangesloten verenigingen. We maken dan een portret van je vereniging en plaatsen dit met een foto in de digitale nieuwskrant. Ook het programma van het jubileumfeest nemen we in dit artikel op.

De nieuwe opzet van KNMO Klankwijzer valt kennelijk in de smaak. De website telde de eerste periode van bijna 400.000 pageviews. Gemiddeld wordt de site duizend keer per dag bezocht. Het aantal inschrijvingen voor de nieuwsbrief en het aantal volgers op Facebook neemt ieder uur toe. Een reden temeer om verenigingsactiviteiten via Klankwijzer te promoten. Deze service wordt je aangeboden door de KNMO. Om het netwerk in rond de amateurmuziek te blijven vergroten is het belangrijk om KNMO Klankwijzer te blijven delen met vrienden en leden van je vereniging.

Foto: Designed by lifeforstock / Freepik</a>

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

 

 

Gepubliceerd: 11 JUL 2019 - 11:39
Laatste update: 25 JUL 2019 - 17:59