KNMO Klankwijzer Magazine online te zien

KNMO Klankwijzer Magazine online te zien

KNMO Klankwijzer Magazine - het (enige) papieren onderdeel van het nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer - is nu ook online te bekijken onder de rubriek Archief op de website www.klankwijzer.nl.

Een kleine greep uit de onderwerpen: een meet & greet van jonge KNMO-kampioenen met solofluitiste Emily Beynon van het Koninklijk Concertgebouworkest, een vooruitblik op het taptoeseizoen, een kritische kijk op de blaasmuziek van publicist Thije Adams, het resultaat van de verenigingsmonitor van het LKCA, het programma Van krimp naar groei waarmee Friesland de amateurmuzieksector een boost wil geven, Gerard Hilhorst over muziek maken met een handicap en een interview met revalidatiearts Vera Baadjou over het nut van warming up voor musici.

KLIK HIER.

KNMO Klankwijzer Magazine 2019 nummer 1 verscheen in maart. Volgende week rolt weer een nieuwe uitgave van de pers. Wil je het blad direct na de verschijning in je brievenbus ontvangen? Geef je dan op als abonnee via redactie@klankwijzer.nl. Een jaarabonnement (4 nummers) kost voor Nederlandse abonnees 17, 44 euro.

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Like of volg voor flitsberichten: https://www.facebook.com/kwmagazine/

 

 

Gepubliceerd: 11 JUN 2019 - 20:08
Laatste update: 11 JUN 2019 - 20:30